tiistai 3. elokuuta 2010

Daci tulee taloon


Tästä alkaa minun oma blogini ja minähän olen Daci, reilu puolivuotias ranskislapsi. Synnyin Unkarissa 17.2.2010, kennelissä nimeltä Bullmaster´s Boulevard.

Pentukuvat ottanut kasvattaja Péter Balog


Aikaisemmin minut tunnettiin nimellä Draci, mutta uusi perheeni jätti ärrän välistä pois. Sanoivat, että emäntien mamma saattaisi kutsua rakiksi, hän kun ei kuulemma ulkomaalaisia kieliä puhu. Virallisestihan olen Bullmaster´s Boulevard Dracula, aika komea nimi, eikö vain? Sisaruksia minulla on kuusi: veljiä kaksi ja siskoja neljä. Ja sitten minä, eli seitsemän yhteensä! Veljistä Dodgem, tuttavallisemmin "Sulo", asuu myös Suomessa. Danny Blue- veli on muuttamassa Brasiliaan, samoin siskoni Dolly Bird. Brasiliaan taitaa olla aika paljon pidempi matka kuin Suomeen? Toivottavasti hekin muistavat ilmoittaa muille matkustajille, että "mekin ollaan täällä". Aniko, saattajani, paljasti uudelle perheelle, että minäkin tein niin. Vuh vuh vaan kaikille!

Sulon lisäksi minua aikaisemmin Suomeen ovat muuttaneet siskot Doxa ("Milli"), Dixie ("Dixie") ja Datoya ("Roosa").  Meidän emä on nimeltään Thrower Dynasty Luca, tuttavallisemmin "Luca". Luca asustaa kasvattajamme Péterin kotona kaverinaan ranskikset Jazmin ja Móric. Isäni taas on alunperin Venäjältä kotoisin oleva komistus ja nimeltään Luizador Tsarist Jet eli "Jet". Jetin koti on kennelissä Rue L´eau De Vie- kennelissä Andrean hellässä huomassa.

Isä Jet ja emä Luca

Minä ja sisarukset 2 viikkoa vanhoina. (minä olen kolmas vasemmalta katsoen)


Kasvattajani lähetti uudelle perheelleni paljon kuvia minusta ja sisaruksistani. Tässä joitakin Balogin perheen ottamia kuvia pentuajalta Unkarista:Tämä kuva hurmasi perheeni
Danny ja minä
Datoya "Roosa" ja Danny
Minä ja Doxa eli "Milli". Siskon blogi: Milli´s life

Suomeen minä muutin elokuun 2. päivä vuonna 2010. Matkustin lentokoneella Suomeen Péterin ystävän, Anikon, kanssa. En oikein pitänyt lentämisestä, mutta perille päästiin! Kone laskeutui Helsinki- Vantaan kentälle kello neljän maissa iltapäivällä. Siellä minua vastassa oli uusi perheeni ja mummu. Lentokassi vaihtui kevythäkkiin ja matka kohti uutta kotia alkoi mummun ja papan pihan kautta.

Automatka pinkissä häkissä sujui mallikkaasti, olinhan jo kokenut matkustaja! Kotona sain aluksi tutkia uuden, aidatun pihani. Minua varten oli hankittu paljon leluja, joilla aloin heti leikkiä. Oli outoa, kun niistä ei tarvinnutkaan kilpailla Dannyn tai Dollyn kanssa. Uusi perhe hymyili, kun ylpeänä kiikutin heitetyt lelut heille takaisin. On sinun kanssa ennenkin leikitty, he sanoivat. Väsyneenä kaikesta uudesta, nukahdin tyytyväisenä siihen pinkkiin "mökkiini". Mutta vain hetkeksi, sitten alkoi taas leikki ja hulina.

Ensimmäinen yö sujui hyvin, nukuin lattialla toisen emännän, Sofian, vieressä. Uusi äiti, isi ja emännät Sofia ja Sonja pelkäsivät, että ikävöisin Unkarin kotiin, enkä saisi välttämättä nukutuksi. Toisin kävi, minä taisin olla se ainoa, joka pystyi nukkumaan... Olin kuulemma mm. kömpinyt naaman eteen tyynylle ja koisinut muutenkin milloin missäkin päin patjaa. Saisin kuulemma siirtyä seuraavaksi ihan omaan petiin.

Tämä lelu nousi ylitse muiden!


Osaan kävellä hienosti hihnassa


Väsyttää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti