torstai 30. kesäkuuta 2011

Juhannuksena ja vähän sen jälkeen


Juhannus sujui rauhallisissa merkeissä. Aattona olimme kotona ja kävimme pienellä juhannusajelulla. Päivällä minä tavalliseen tapaa hepuloin pitkin pihaa:


Herkkuhetki, banaanijäätelöä Sonjan kanssa:


Lauantaina vierailimme sukulaisten luona Vihdissä. Poikkesimme myös pikaisesti moikkaamassa Onni- englanninbulldoggia. Onni ei oikein innostunut painimaan, vaikka minä kovasti yllytin. Onni tosin on ehtinyt jo herrasmiehen ikään, hän täyttää marraskuussa 8 vuotta. Ehkä ikä on tuonut arvokkuutta? Kellonajan ja sateen vuoksi tapaaminen jäi valittevasti kovin lyhyeksi. Tapaamisesta on todisteena pari hämärää kuvaa, kun alkaneen sateen takia ei kauheasti viitsitty kuvata. Sitten vielä tuli ukkonenkin, se oli vähän jännittävää.


Kesä ja kärpäset. Ja paarmat.... Nekin ilmestyivät kuin tyhjästä, pari viikkoa sitten niitä ei montaakaan näkynyt. Nyt on örkkejä kimpussa miljoona heti, kun nokkansa pistää ulos. Altaan terassilla, ötökkäverkon suojassa, on kyllä ihan kiva loikoilla ja mikä parasta, ilman örkkejä! Sieltä mut löytää, jos joku kyselee.


Onnin lisäksi muitakin kavereita on taas nähty pari kertaa, kun Viivi, Roope ja Lyyli ovat sattuneet yhtäaikaa ulos paarmojen syötäväksi. Nyt on tosin taas ollut niin lämmintä, ettei ole kauheasti jaksanut päivisin lenkkeillä. Mutta omassa vihreässä uima-altaassa on kiva viilennellä ja kastella tassuja. Liikaa ei kannata kastaa, vesi on niin märkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti