sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Jyrisee...



Huh, kun on lämpöä! Yli +30, niin on aikas tukalat oltavat. Vaikka lämmöstä tykkäänkin, niin kuuma ja hiostava ilma ei ole mukavaa. Kun astuu sisältä ulos, tuntuu kuin menisi saunaan. Onneksi ilmalämpöpumpulla saa pidettyä talon viileänä. Hirmu helteet on tuoneet myös rankkasateita ja ukkosia melkein joka päivälle. Onneksi minua ei pelota ukkosella, vaikka useampana päivänä se jyrisikin ihan tässä kohdalla. Blogin päivityskin on jäänyt, kun sähköt on olleet poissa ja ukkonen pyörii ympärillä. En ole uskaltanut emännälle vinkata, että avaisi konetta. Voisi olla yksi "JYTYM" ja kone olisikin poissa pelistä! Niin on nimittäin paukkunut tässä viime päivinä, ja ei, en tarkoita itseäni. Minä en ole tuhnutellut.



Viime perjantaina postimies kävi postilaatikon sijaan tuomassa postit ihan oven taakse. Syynä oli minulle tarkoitettu paketti. Äiti lähetti yhden heti hajonneen leluni postissa takaisin ja sain monta uutta lelua ja pihvitikkuja tilalle. Sain joku aika sitten kaupasta tuliaisiksi yhden kivan lelun, mutta sepä hajosikin hetkessä, kun saumat pettivät jo ensimmäisistä puraisuista. Äiti sanoi, ettei sen noin kuulu mennä ja laittoi palautetta menemään valmistajalle. He halusivat hyvittää virheellisen lelun ja posti toikin sitten kivan paketin oransseja leluja. Siitä lohdutuspaketista riittikin puuhaa pitkäksi aikaa ja yhden vinkulelun pillin sain jo tuhottua. Siinä mä oon aika mestari! Muut tosin ovat tyytyväisiä, kun lelu hiljeni. Se oli kuulemma äänekkäin vinkuleluni ikinä, mutta hyvin se kelpaa hiljaisenakin.



Tänään oli ukkospilvet siirtyneet jyristelemään muille maille ja lenkkeilemäänkin päästiin ilman pelkoa salamaniskuista. Ukkosenilmalla me pysytellään kyllä kotona turvassa, ei parane leikkiä luonnonvoimien kanssa.


2 kommenttia:

  1. Voi nuo kaksi viimeista kuvaa on kuin postikortteja! :) mistä te ostitte se rikkimenneen lelun?

    VastaaPoista
  2. Kuuman kosteaa on täälläkin, huh. Öisin on aika lämmin nukkua mamin kyljessä, mutta onneksi meillä on sellainen ilmastointikone kanssa. Väliin tosin siltikin läähätän niiin kovaa ettei mami saa nukuttua ZZzzz

    VastaaPoista