tiistai 2. elokuuta 2011

1. vuosi Suomessa

Viikonlopun minä vietin kaupungissa, kun pääsin mummun ja papan luo lomailemaan ja taajaman hajuja katsastamaan. Toiset kävivät Mikkelissä ihastelemassa vanhoja (ja vähän uudempiakin) volkkareita. Äiti sanoi, että autossa minun olisi liian kuuma matkustaa ja mökkikin voisi olla kuin sauna, jos ilma olisi kuuma. Pienessä mökissä leirintäalueella ei olisi kuulemma ilmastointia. Mutta minä lomailin ihan tyytyväisenä kaupungissa ja tutkin innokkaasti papan kanssa lenkkimaastoja.
 

Tiistaina pääsin viimein ne pelastusliivitkin käyttöön. Onhan niistä jo touhuttu monet kerrat, mutta nyt viimein tuli sopiva mahdollisuus uintireissulle. Tosin kunnolla en tuolla kertaa uinut, vaan tassujeni piti mun mielestä olla koko ajan turvallisesti pohjassa. Muiden houkutteluista ja pelastusliiveistä huolimatta, kahlaaminen riitti meikäpojalle oikein mainiosti. Ehkä ensi kerralla uskaltaudun jo uimaan kunnolla? Sofia tosin epäili, etten olisi uskaltanut edes mennä veteen, mutta väärässäpä oli! Mulla oli nuoria uittajia kannustamassa, kiva, kun saatiin käydä heidän mökkirannassaan!Tänään olen ollut tasan vuoden täällä Suomessa. Vuosi sitten lensin saattajani Anikon kanssa Suomeen ja matkasin autossa sitten uuteen kotiin. Aika on kulunut nopeasti ja minusta on kasvanut iso poika. Olin kuulemma saanut kehujakin yhdeltä suomalaiselta kasvattajalta, niin minulle kerrottiin. Kiitoksia vain!

Vertailuksi viime kesänä otettu kuva, jossa olen ihan ensimmäisiä päiviä Suomessa ja sitten maanantaina napattu kuva.


Ennen - Nyt


1 kommentti:

 1. Oho! Tehän olitte täällä meilläpäin reissussa :)
  Tultiin Frendan kanssa moikkaamaan Dacia, kun nyt pitkästä aikaa bloggerissa vierailin.
  Isoksi on poika jo kasvanut kun vertaa pentukuvaan :)
  Frendallakin on muuten samanlaiset pelastusliivit ja hyvin kestää tyttö pinnalla. Vaikka Frendakin mielellään ettii vaan kiviä rannalla.

  Hauskaa loppukesää teille!

  VastaaPoista