sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Syksy tuleeSyyskuu ja viileät ilmat tuli, lehdet tippuvat puista ja vettä sataa... Syksy on selvästi täällä. Tuore kaupunkilaiskoira Daci, minä siis, on taas seikkaillut ahkerasti niin kaduilla kuin metsäpoluillakin. Ei ole kyllä näissä maastoissakaan valittamista. Voi kivasti vaihdella harjumaisemien ja asfalttiteiden välillä. Kaduilla on tullut monta uutta kamua vastaan, ja kaikista kokoluokista. On ollut pientä ja suurta koiraa, karvaista ja karvatonta.  Roosa- terrieri on sattunut monta kertaa ulos samaan aikaan, kiva pikkukaveri! Vaikkei kyllä vedä vertoja kotipuolen ihastukselleni, Kiiralle. Ehkä pitäisi tutkia ja kysellä onko yhtään ranskista naapurustossa?

Mustissa ja Mirrissäkin on käyty shoppailemassa, se kun on tuossa ihan kävelymatkan päässä. Siellä riittää ihmettelemistä. Taidetaan käydä toistekin, sadetakkia voisi kuulemma käydä sieltä katsomassa. Ehkä ensi kerralla saisin myös sen pehmosiilin, jota viimeksi havittelin. Muiden mielestä se näytti aika pelottavalta, mutta se toivotaan, että se on vielä siellä alahyllyllä tallella.

Kotona käymässä


2 kommenttia:

 1. Syysilmat ovat Alvarin mieleen - sopivan viileää, tuulta tai rasvatyyni, pilviä tai pilevetöntä niin avot. Ulkona jaksaa taas mennä ja kunnon kaupunkiulkoilut ovat palanneet jälleen kuvioihin.

  Iloista ja sopivan viileää mutta sateetonta syksyä toivottaen,
  Alvar

  VastaaPoista
 2. Me ollaan kanssa ahkerasti käyty metsässä. Märkyys on vähän haitannut ja pistänyt tassuni punoittamaan =/ Muistakaahan tekin kuivailla tassut lenkin jälkeen hyvin =) Ihania syysretkiä!

  t. Iiris

  VastaaPoista