sunnuntai 15. tammikuuta 2012

2012Vuodelle 2012 täytyy tehdä joitain uudenvuodenlupauksia ja asettaa vähän tavoitteita. Listataan tänne nyt jotain niistä:

- vieraillaan uusissa ja monenlaisissa paikoissa sekä kokeillaan uusia juttuja
- opetellaan temppuja
- treffataan kamuja
- yritetään vältellä eläinlääkäriä (vaikka hän kiva onkin)
- lenkkeillään ahkerasti

Viime tiistaina toteutettiin jo muutamaa, kun käytiin mummun kaverin luona kylässä, oikein kerrostalossa. Minä kiskoin tapani mukaan innokkaasti sisään, välittämättä sen erityisemmin uudesta ympäristöstä. Vauhdilla mentiin myös hissiin, vaikkei se kovin tuttu matkustusväline mulle olekaan. Asunnossa tehtiin täydellinen tupatarkastus, mutta makuuhuoneeseen teljettyä kissaa en nähnyt. Kissan ruoat jätin myös käskystä rauhaa, mutta vesikipon tyhjensin. Mahtoi kissa olla sitten ihmeissään, kun oli vieraan koiran (ja sen pierun, on tullut herkuteltua..) hajuja pitkin kämppää.

Sitten oli aika lähteä takaisin alas hissillä. Alhaalta kuului haukkua ja astuessamme hissistä tuli vastaan shetlanninlammaskoira. Se tosin pelkäsi ihan hirveästi ja minua harmitti, kun se vaan piileksi pyörätuolin takana, kun omistajansa jututti meitä. Eikä se tullut esiin, vaikka minä olin ihan kiltisti. Ensin koitin kiertää sitä pyörätuolia, mutta se sheltti meni aina vaan piiloon. Loppujen lopuksi istahdin sitten siihen ovi matolle ja vinguin kuin kissa. Vinkuessa meinasi kokonaan jäädä huomaamatta chow chow, joka käveli ulos lenkille. Se ei onneksi ollut niin arka ja uskaltautui se shelttikin sitten lopulta olemaan hetken paikallaan, mutta haukun säestämä varmuuden vuoksi.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti