sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ranskiksia!Pahoittelut, että ei ole vähään aikaan tullut kunnon päivitystä. Olen ollut niin kiireinen mies ja Sofiakin on tehnyt jotain koulujuttuja. Ollaan me silti ehditty reippailemaan, torstaina oltiin Pablo- ranskiksen kanssa yhteislenkillä.  Ja papan kanssa mä tietty käyn ahkerasti lenkillä aamuisin ja päivisin, sitten vielä iltaisin Sofian kanssa, kunhan se neljän nurkilla huristelee autolla takaisin koulusta.


Kevät tulee, mutta ihan liian hitaasti. En yhtään tykkää tuollaisista kurakeleistä ja luntakin on vielä aika paljon. Lisäksi se lumi on vielä sellaista upottavaa, eikä pihalla pysty siis kunnolla juoksemaan. Olisi jo kesä, niin voisi kutsua kavereita kylään juoksemaan. Sofiakin kaipaa jo ulkoilmamaalausta ja kesän valossa kuvaamista. Minä taas nautin olla kesällä pihavahtina ja loikoilla katajan varjossa. Niin ja kesällä pääsee uimaan! Ehkä saisin jonkun uintikaveriksi kesällä?


Taas on tultu normaaliin tapaan maalle viikonlopuksi. Olen paistatellut päivää leikkimökin ovimatolla, tuli kuulemma ihan äitibulla-Luca mieleen. Sekin tykkää auringosta. Kävin perjantaina Sofian ja isin kanssa takametsällä katsomassa, kun siellä oli ollut metsäkone korjaamassa tapaninpäivän myrskyn jälkiä. Sain juosta siellä vapaana ja meinasin ottaa vähän kylpyä suolammikoissa. Matkustus ja metsäretkeily olivat sen verran rankkaa puuhaa, että illalla minä taisin olla ensimmäisnä nukkumassa. Ihan vapaaehtoisesti menin yksin makuuhuoneeseen nukkumaan, kun muut olivat vielä valveilla. Tietysti voimia kulutti myös Sofian tekemän kevätsiivouksen vahtiminen: se imuroi ja järjesteli paikkoja sekä purki matkalaukkuja. Lopulta kyllästyin kyttäämiseen ja menin eteisen matolle odottamaan äitiä ja Sonjaa, ehkä he keksisivät jotain järkevämpää tekemistä kuin siivoaminen.


Ensi viikon sunnuntaina on ranskiskävely Helsingissä Malminkartanon täyttömäellä ja me ollaan menossa sinne Sofian kanssa! Pablo ja hänen emäntänsä lähtevät kanssa! Toivottavasti siellä on monta muutakin ranskista paikalla!1 kommentti:

  1. Oi me ollaan Frendan kanssa haaveiltu aina ranskiskävelyyn osallistumisesta! Toivottavasti meni kävely hyvin ja toiv. Daci sai paljon uusia kavereita ;)

    VastaaPoista