lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pojat on poikiaTytöt saa pojat sekaisin ja päinvastoin...

Jotain merkillistä siinä vastakkaisessa sukupuolessa on. Se  me saatiin huomata, kun meidän Lohjan ranskiskävelyille saatiin naisvahvistusta: Nasu- ranskis nimittäin.

Kyllä oli kiinnostava typy, ei voi muuta sanoa! Me pojat, minä ja Pablo, oltiin ihan haltioissaan. Ensi viikoksi on jo taas alustavasti sovittu uusi ranskiskävely. Mutta olen minä löytänyt toisenkin tyttöystävän, Tuisku- huskyn. Se karkasi aidan ali minun luokseni, kun sillä oli joku juoksu. Tarkoittaakohan se jotain intoa hölkätä reen edessä, kun husky on sellainen vetokoira rekiretkillä? Siellä se ulvoo aitauksessa minun perääni, aina kun kävelen ohi. Retkistä puheen ollen, emäntä vihjasi, että me lähdetään ajelulle vähän isompaan paikkaan. Mitä mahtoi tarkoittaa?

Tänään käytiin vähän kaupungilla shoppailemassa ja minäkin pääsin yhteen liikkeeseen, vaikkei se ollut mikään eläinkauppa. Minun piti ensin odottaa äidin kanssa siinä kadulla ulkopuolella ja Sofia sanoikin, että "Daci odottaa siinä". Sitten se myyjäsetä sanoikin, että saan minä sisällekin tulla, eikä minua tarvinnut kahdesti pyytää sisään! Äkkiä rappuset alas ja kauppaan. Siinä minä sitten pönötin taidetarvikeliikkeen ovimatolla ja katselin ympärilleni uteliaana. Ei ole varmaan siinä liikkeestä ennen tälläistä asiakasta nähtykään!

Huomenna pitäisi olla lämmin kevätpäivä, ihanaa. Saa päivystää pihalla ja nauttia lämmöstä, jos vaan Sofia ei häiritse kameroineen liikaa....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti