perjantai 6. huhtikuuta 2012

Taas talvi?Vaikka mä hetki sitten haaveilin jo keväästä ja kirosin upottavia lumikasojen jäänteitä, niin jihaa! Talvi ja lumi tuli kunnolla takasin! Koska mä vihaan niitä kurakelejä, niin mun puolesta vois olla aina joko paljon lunta ja hankikanto tai sitten kuiva kesäkeli! Vuodenajan muutos vois tapahtua yön aikana, sillä aikaa, kun mä nukun. Niin ei tarvitsisi taapertaa loskassa ja kurassa...

Ja kun nyt kuran tilalle tuli uutta lunta, niin on se ihan jees, vaikka niitä terassikelejä jo vähän ikävä onkin. Nyt saa taas pyöriä lumessa, hanki kantaa jäljittäessä kissoja ja voin maistella salaa lunta ja ja ja.... Paljon kaikkea kivaa tekemistä, mutta ihmiset ei vaan ymmärrä tätä talven ja lumen hienoutta. Nekin taitaa odottaa sitä kesää. 


Äiti neuloi mulle tollaista villapaitaa ja nyt se tuli valmiiksi parin sovituksen ja korjauksen jälkeen. Mä koitin kyllä sanoa, että vaakaraidat leventää ja violetti on ehkä vähän tyttömäinen väri, mutta eihän ne uskoneet. Onneks edes Péter, mun kasvattaja, oli mun kanssa samaa mieltä, että nahkaliivi sen olis pitänyt olla. Ja niittejä kans!


Iloista pääsiäistä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti