lauantai 25. elokuuta 2012

Kavereiden treffailua


Taas on tapahtunut Draculan valtakunnassa monenlaista. 

Olen tavannut kavereita, sekä vanhoja että uusia. Tutustuin pieneen ja mustaan Pipsaan, hän on viiden rodun sekoitus ja aito helsinkiläisneiti. Viettää kesälomaa täällä maaseudun rauhassa järven rannalla. Pipsan mökkiä me Sofian kanssa käytiinkin lainaamassa, mutta nyt käytiin treffaamassa Pipsaa, joka saapui perheineen tänne viikonloppua viettämään.


Torstaina käytiin Pablon kanssa pururadalla käppäilemässä. Vähän perinteiseen tyyliin painittiin ja härnättiin toisiamme, sellaista pientä leikkimielistä kisailua. Käytiin me vähän kahlaamassakin, vaikka vettä satoi muutenkin. Mutta kaverin kanssa ei se sateessa lenkkeily tuntunut niin kurjalta kuin yksin. Sen jälkeen maittoi taas uni ja tällä kertaa nukkuttiinkin taas Lohjalla talonvahteina. Aamulla pääsin sitten harjulle taas tutkimaan tutut polut ja tulipas törmättyä Puppeenkin. Hän on jo yli kymmenen vuotias koiraherra toiselta puolen tietä. Kotiintulomatkalla poikettiin Mustiin ja Mirriin täydentämään ruokapuolta. Minä olisin myös valikoinut lelujakin, mutta hihnan toinen pää esteli ikävästi. Yririn kyllä parhaani mukaan iskeä hampaani alimmaisten hyllyjen leluihin kun Sofian silmä vältti, mutta se vahti minua ihan liikaa.

Eilen oli autocruising tuossa parinkymmenen kilometrin päässä Karkkilassa, jonne mekin hurautettiin kuplavolkkarilla. Ei ollut kyllä ihan sellainen tapahtuma kuin kuviteltiin, mutta näkyi siellä kuitenkin tuttujakin. Ja saattoihan se huoltoasemalle pysähtyminen herkkueväineen hiukan helpottaa odotteluun kyllästyneen ranskanbulldogin reissutunnelmaa.

1 kommentti: