torstai 20. joulukuuta 2012

Joulurauhaa

Haluan toivottaa kaikille täällä blogissa vieraileville oikein 

Rauhallista Joulua ja Paljon Onnea Uudelle Vuodelle 2013!

Toivottavasti se uutisissakin povattu maailmanloppu ei tule huomenna tai muuten jää hyvä joulukinkku paistamatta ja syömättä sekä paketit avaamatta... Tämä blogi taitaa nyt hiljentyä jouluksi ja meikäläinen palaa näppäimistön äärelle vasta, kun masu on pullollaan kinkkua!

Emäntä on tilannut minulle hienon haalarin joululahjaksi, mutta se valmistuu vasta joulun jälkeen. Lupaan laittaa siitä sitten kuvan tänne ja kertoa mistä niitä saa. Ja ehkä joku taas saa vinkin, kuten viimeksi kävi Nuttujuttuja- postauksen kanssa. Sulo-ranskis oli nimittäin saanut hienon Batman-haalarin, kun hänen omistajansa oli nähnyt minut täällä blogissa Ruttu-Nuttu villapaidassa. Sofiakin on monesti kysellyt toisten ranskisten omistajilta vaatemerkkejä, kun on nähnyt kavereideni kuvia. Kaikki mallit eivät tahdo istua tälläisille pienille-suurille koirille. Minullekin etsittiin sopivaa toppatakkia yli vuosi!!! Siksi minusta on kiva mainostaa hyväksi todettuja tuotteita, jos vaikka joku muukin saisi siitä avun ja saisi lämpimän nutun niskaansa, niin ei tarvitse palella täällä talvisäässä!

Kuvan takki on muuten merkkiä Valens. 
Koon 36 takissa on reilu kokoinen kaulus (jopa 52cm!)
Tämä takki löytyi Tähtilemmikistä

2 kommenttia:

  1. Tykkääkö Daci lumesta? Meillä rakastetaan sitä yli kaiken. Kiva juosta aina hihnan perässä jokasessa mettässä missä on vähintään reiden puoleen väliin lunta! :D hyvää joulua muuten sinne teille, toivotteleepi meidän tuholaiset ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäähän se, kunhan ei ole muuten liian kylmä. Mutta jos on alle kymmenen astetta pakkasta, ni ei hätää :D Lumessa on kiva leikkiä Dacinkin mielestä ja erityisen kivaa on seurata toisten jälkiä hangessa!

      Poista