keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pakkasta ja arvonta

Hyrrr, kyllä on kylmä! Pieni ranskanbulldoggi ei näin kovasti pakkasta perusta. Joka päivä mittari näyttää lähes -20 astetta. Ihan kurjaa, kun tassuja alkaa jo parin sadan metrin päästä paleltaa, niin kovin että on pakko kääntyä takaisin. Sopiva talvitakki sentään löytyi, taidettiinhan sitä yli vuosi etsiäkkin! Toivottavasti pian lauhtuisi, niin pääsisi ulos kunnolla juoksemaan ja kuvailemaan!


Sitten pirteämpiin asioihin: Leipikäs-blogissa on meneillään arvonta, sinne osallistumaan vesivärimaalauksen arvontaan! Tekijä on taitava, hän loihti minullekin kuvassa näkyvän Haisuli-pannan! (josta pitää ehdottomasti saada edustavampi kuva, kunhan ilmat vähän lämpenee)


4 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää haisuli sopivan :) Saanko ottaa kuvan asiakasgalleriaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin laittaa jossain vaiheessa parempaa kuvaa tulemaan sulle! Mutta saa tämänkin kopsata (on tosin pieni kuva, kun oli vähän epätarkka :P )

   Poista
 2. Minkälaisen takin oot löytänyt Dacille? tuntuu ettei noi meidän kamut suostu pitään mitään takkeja kun mikään ei oo sopiva ruumiinrakenteelle :(

  VastaaPoista
 3. Takki löytyi Lohjan Tähtilemmikistä ja on merkki Valens. Dacin takissa on selkä 35cm ja kaulus n. 52cm. Tää on ainoa malli, jossa on tossa koossa nähny kauluksen olevan yli 50cm.

  Täältä näkyy saavaan (kuvan perusteella) samaa takkia, mut eri nimellä. Kaksi eri värivaihtoehtoa: http://www.lemmikkitalo.fi/koirat/koiran-vaatetus/koiran-manttelit/hurttis-talvimatteli-musta-harmaa.html ja http://www.lemmikkitalo.fi/koirat/koiran-vaatetus/koiran-manttelit/hurttis-talvimatteli-musta-vihrea.html

  Ei todellakaan hinnalla pilattu :) Vahvan tuntuista kangasta, muttei oo kuitenkaan tönkkö.

  VastaaPoista