lauantai 12. tammikuuta 2013

Pakkaskelejä


Heippa taas kaikille! Uusi vuosi on alkanut ja se tuo varmasti mukaan uusia seikkailuita! Toivottavasti pysytään terveenä, niin kuin viime vuonnakin ja sää suosii pitkiä lenkkejä. Talvivarusteet on nyt laitettu kuntoon, kun on uudistettu sekä minun että hihnan toisessa päässä olevan emännän talvivarusteet. Molemmille uudet töppöset ja nutut! Tässä vaiheessa on tosin kotiin asti päässeet vain emännän nastakengät. Sen takki ja minun vaatetukset luulisi ensi viikon aikana saapuvan perille. Ja juuri sopivasti kun iltapäivälehdet uhkaavat hyytävän kylmää lopputalvea... Ei kiva.

Auta kesää: syö lunta!
Onneksi olen kehitellyt myös uusia sisäaktiviteetteja, jos lämpömittari osoittaa lähes -20 astetta. Ympäristön kyttäys on erityisen hupaisaa ja sitä voi harrastaa sohvan selkänojalla istuen. Kaikista parasta on, jos näköpiiriin sattuu eksymään lintujen ruokintapaikkaa vaaniva kissa. Sitten alkaa ihmisten suostutteleminen, jotta päästäisivät minut ulos katsomaan sitä kissaa. Useimmiten he eivät suostu.

Ensi viikolle on kuulemma luvassa jotain spesiaalia, niin emäntä lupasi. Tarkemmin ei paljastanut, mutta jotain hauskaa kuulemma. Toivottavasti autoillaan jonnekin hauskaan paikkaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti