perjantai 21. kesäkuuta 2013

Leppoisaa Juhannusta!


 Hauskaa Juhannusta ihan kaikille!  Emäntä teki hullun huuto.net- hankinnan! Se meni ja osti polkupyöräkärryn. Sitä on nyt testailtu ja treenattu sillä matkustusta. Vaatii vielä treeniä, väitti emäntä.

8 kommenttia:

 1. Ihana menopeli sinulla! Mahtaa olla mukavaa istua kyydissä ja nauttia maisemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oikeen oo vielä lämmenny kärryajeluille. Ihan ok, kun mennään hissukseen piha-aidan sisäpuolella rinkiä, mut en tykkää, jos mennään pihasta pois...

   Mutta ei hätää: osaan melkeen paeta kattoikkunasta, eikä emäntä kehtaa pyöräillä, kun mä mekkaloin kyydissä. Se kyl kovasti väittää, et mä opin istumaan hiljaa kyydissä, kun tarpeeksi harjoitellaan.

   Poista
 2. Hieno on peli ja tietysti komea matkustaja. Moista kulkuvälinettä ollaan harkittu myös meille, mutta vielä ei ole saatu aikaiseksi lähteä ostoksille.

  Aurinkoista kesää ja kivoja pihakärry -ajeluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä kärry löytyi huuto.netistä. Emäntä halusi juuri tämän mallin, kun toisessa ranskisblogissa oli vinkki, että tämä on kestävä malli. Nämä olivat sitten tietysti Peten koiratarvikkeesta loppu, mutta sanottiin, että lisää tulee parin viikon päästä. Sitten kysyttiin uudestaan, kun ei näkynyt ja silloin sanottiin, ettei tule ollenkaan.

   Sitten emäntä kurkkasi läpi tori.fin ja huuto.netin ja sieltä löytyi sitten tämä yksi, joka olikin erittäin siisti yksilö. Edellinen omistaja oli siirtynyt sateenkaarisilloille ja kärry jäänyt tarpeettomaksi. Pian tämän kärryn oston jälkeen tuli Petellekin niitä samoja, vaikka sanoivat toista. Mutta kierrätys kunniaan! :)

   Emännällä on haaveena lähteä pyöräretkelle läheiselle järvelle (n. 13km päähän), mutta äiti epäili, että järvi ehtii jäätyä ennen kuin minä luupää opin matkustamaan.

   Poista
 3. Huuuh ja wuh! Onpas jännä vekotin...MINÄ ainakin suhtautuisin varauksella moiseen hommaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi täysin samaa mieltä! Epäilyttävä vekotin...

   Poista
 4. Haha, onko koirillekin omia pyöräkärryjä? En olekaan ennen törmännyt, mutta aika kätevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo :D Lasten kärryissä on usein valmis penkki ja turvavyöt sisällä, mutta tuossa on tasainen pohja, niin on helpompi matkustaa.

   Daci ei ole vain vielä vakuuttunut kärrykyydistä.

   Poista