tiistai 30. heinäkuuta 2013

Home sweet home!

Kotona jälleen! Sitä on tullut nyt heinäkuussa reissattua oikein urakalla. On oltu talonvahtina Lohjalla toista viikkoa, käyty asuntoautoilemassa, pitkästä aikaa eläinlääkärissä ja sitten lähdin taas viikonlopuksi Lohjalle. Jäin sinne mummun ja papan hoiviin, kun toiset kävivät Mikkelissä. Kävin mummun ja papan kanssa vähän lenkkeilemässä, kirpputorilla ja vanhusten luona vierailemassa hoivakoti SyysViirussa.

Asuntoautoreissulla ensimmäinen pysähdyspaikka oli Kasvihuoneilmiö. Se on tuossa ihan lähellä ja siellä tulee useasti poikettua (tänä kesänä taidettu pysähtyä siellä vähän turhankin usein), varsinkin näin kesäaikaan. Se on siitä mukava paikka, että me karvaisetkin kaverit olemme tervetulleita sisätiloihin. Tosin minua ei ole koskaan viety sinne huonekalujen puolelle, ettei tule kovin suurta laskua emännälle mukaan rikkimenneistä tavaroista. Siellä kun on niin paljon sitä tavaraa, että saa olla tarkkana, kun kulkee. Nyt kävin vaan moikkaamassa Kanikonttorin kaverit ja sitten siirryttiin autolle odottamaan muita. Samalla tarkkailin kyllä sieltä korkealta asuntoauton ikkunnasta ulkomaalaista seuruetta, joka piti piknikkiä parkkipaikalla. Mutta niillä oli vähän liian hienoja eväitä minun makuuni...

Apukuski Kasvihuoneilmiön pihalla

Toi asuntoautoilu on mulle ihan uusi juttu. Emäntä pelkäsi, että mahtaakohan tulla yhtä kova meteli kuin pyöräilystä. Ei tullut, mä nukuin sohvalla ja katselin vähän maisemia. Vaikka olihan se aluksi outoa, kun ne kaapitkin nitisi ja natisi alun hiekkatiepätkällä. Muutenkin olen käynyt hengailemassa asuntoautossa, kun se on tossa pihalla parkissa (aika hyvä päiväunien ottopaikka nähkääs).

Kasvihuoneilmiön Kanikonttorin asukkeja


Ja polkupyöräilyssäkin on tapahtunut edistystä! Tänään käytiin jo tiellä asti ilman suurempia mekkaloita ja turvavyökin on vihdoin päässyt testiin.

Tässä sitä mennään!

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Alkuprotesteista huolimatta Sulokin on tottunut pyöräilyyn tosi hyvin. Teemme jo monen tunnin lenkkejä ja herra istuu kärryssään kiltisti hiljaa! Protesti kuitenkin alkaa heti, jos toinen omistajista ajaa kärryn ohi. Ehkä kärryyn kahlitusta näyttää kuin muut juoksisivat edeltä karkuun (tai ehkä ego ei vain kestä viimeisenä kulkemista).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mekin vielä joskus päästään kunnon pituiselle lenkille. Mutta hiljaa hyvä tulee ;D

   Poista