maanantai 12. elokuuta 2013

KaraVWaanari


Porin Reposaaressa, Siikarannan leirintäalueella, järjestettiin 9.11.8.2013 VW West Fest- niminen volkkaritapahtuma. Me huristelimme sinne VW Matkaajalla lauantaina. Paikka oli oikein hieno! Itse leirintäalue oli puiden varjostama ja mereltä kävi viileä tuulenvire. Rannassa oli upeat sileät kalliot, joilla oli mukava paistatella päivää ja katsella merelle päin. Meriveden lisäksi kallioiden pienet "altaat" suorastaan houkuttelivat mua plutaamaan!
Vaikka minä hyvin usein vältän vettä (jos ei lasketa sitä, mikä asuu mun vesikupissa), niin merivesi kyllä teki poikkeuksen! Lelun virkaa toimittanut aarre, eli tyhjä limupullo, putosi sinne monta kertaa ja se piti hakea aina äkkiä takaisin, ettei meri syö sitä. Kyllähän siinä maha kastui, mutta ei se haitannut leikkiä. Illalla löytyi metsäpolkujakin tutkittavaksi ja niiden varrelta löytyi jonkinlainen bunkkeri.

Tällä kalliolla oli ilmeisesti sijainnut joskus valonheittimiä

Kalliokaiverruksia oli pitkin poikin. Oli uusia, vanhoja ja tosi tosi vanhoja

Vauhdikkaan päivän jälkeen oli aika vetäytyä autolle nukkumaan. 4 ihmistä ja koira yhdessä Transhotellissa, melkoisen ahdasta! Sattumalta melkoisen hieno nimi Draculan menopeliksi, mutta ei voi tuota autoa valitettavasti Transylvania linnoihin verrata... Minun (ja emännän) petikin oli vain 160x70cm kokoinen. Minulle ruhtinaallisesti tilaa, emännälle ei niinkään... Mutta menihän se yksi yö siinä oli siedettävästi. Pari kertaa haukahdin yöllä, kun ihmisiä mennä möykkäsi ohi. Ja pitihän sitä vähän vahtia, kun edellisenä yönä alueella oli käynyt varkaita, mopopojat olivat ilmeisesti juotavaa vailla, kun kylmälaukkuja lähti useampia mukaan. 

Sunnuntaina käytiin aamulla vielä tunnin parin verran kalliolla leikkimässä, jonka jälkeen aloitimme kotimatkan. Minä, väsynyt karaVWaanarikoira, nukuin lähes koko 3 tuntia kestäneen kotimatkan omalla peitollani. Kotiin tullessa siirryin pikimmiten keittiöön: minulla on hirmusen kova nälkä, lihapurkki esiin!

terv. Daci, joka söi koko reissun aikana pari palaa nakkia ja pienen palan sämpylää, ja nekin vasta kotimatkalla 60km ennen kotia. Emäntä sanoi, että taisi olla vaan niin kova vauhti päällä, etten malttanut ruokailla... Kyllä mulle yleensä maistuu ruoka, oltiin sitten kotona tai kylässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti