keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syyssateita


Sadetakkia on tarvittu monena päivänä, kun on vettä sadellut niin useasti. Nyt mittari näyttää jo melkein nollaa eli pian saattavat villapaidatkin olla tarpeen. Onneksi sohvannurkassa on lämmintä ja kuivaa! 

Kohta ropisee

4 kommenttia:

 1. Tyytyväiseltä näyttää, ja sateesta viis jos on hyvät varusteet.

  Meillä villaneule on ainoa vaatekappale, jonka Alvar pukee suosiollisesti päälle. Sadetakkia ei vielä omisteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi hapoksi Daci oikein se sateen kuvittelee, kun ulkoilu sateella on ehdoton nou nou... Takki hiukan suojaa, kun täällä kurateiden varsilla asutaan, mutta herra vaatisi varmaan jonkun sadehatun ja kumisaappaat, että sen saisi vapaaehtoisesti ulos ;) Ja sittenhän ei bullapoika olisi yhtään katu-uskottava, joten ehkä on vaan parasta istua sohvan selkänojalla ja kauhistella, kuinka naapurin koirat uskaltautuvat sinne sateeseen.

   Sadetakin lisäksi Dacin vaatenarikasta löytyy muutama talvivaate, muuta en ole kokenut tarpeelliseksi hankkia. Eli me jätetään ne saappat ja lippalakit sinne kaupanhyllyille.

   Poista
 2. Sama täällä. Sadesäällä vältetään ulos menemistä viimeiseen saakka ja kävellään talojen reunoilla, jotta antaisivat vähän suojaa.

  Talvipakkasilla ja sateella vaatteet ovat kyllä ihan tarpeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sadesäällä vältetään ulos menemistä viimeiseen saakka ja kävellään talojen reunoilla, jotta antaisivat vähän suojaa."

   Kuulostaa niiiiiin tutulta :D

   Poista