maanantai 30. joulukuuta 2013

Pian alkaa vuosi uusi!

Vuosi 2013 alkaa olla ohitse aivan pian: kaksi päivää jäljellä! Vuosi tuntuu menneen todella nopeasti ja kaikenlaista tapahtumaa, niin iloja kun surujakin, on vuoteen mahtunut.

Blogger tuunasi mun kuvaa

Joulusta selvittiin kunnialla. Oltiin ihan rauhassa kotosalla aattona ja kinkkuakin sain vähän maistella. Pukki toi minulle oman paketin, josta paljastui vinkulelu, joka vinkuu oikein kunnolla. Ja se on vieläkin ehjä! Se on siis kestänyt hyvin, vaikka yleensä vingut hajoavat minun leikessäni vähän turhankin nopeasti, mutta kelpaavat ne leikkiin ilman ääntäkin! Paketteja olisin voinut enempikin saada, kävinkin siksi salaa emännän pakettia aukaamassa. Harmillisesti toiset kuulivat rapinan ja saapuivat keskenkaiken paikalle. En ehtinyt saada kuin vähän kulmaa auki. Loppuajan annoinkin sitten olla pakettien rauhassa ihan siltä varalta, että jos tontut kurkkii jo etukäteen ensi joulua varten. 

Tiistaina käydään sitten taas kuulemma iltalenkkikin varmuuden vuoksi vähän aikaisemmin, niin ei tarvitse mennä kovimpien pommien aikana ulos. Viime vuonna raketit eivät pahemmin härinneet, mutta pysytellään turvallisuussyistä kuitenkin sisätiloissa ja keksitään jotain mukavaa puuhaa siellä!

Loppuun vielä Matin facebookiin laittama pyyntö. Matti ja moni minunkin kaveri pelkää ihan oikeasti niitä raketteja, joten eikö ne voitais ampua siihen aikaan, joka niille on laissa annettu?


Onnea vuodelle 2014!

4 kommenttia: