keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tuholaisongelmia?

Emäntä epäili tänään, että onkohan meillä tuholaisongelma. Minähän en semmoisista tuhoamisjutuista paljoa ymmärrä, kun en moista harrasta, olen pienestä saakka jättänyt muiden tavarat rauhaan. Joskus (tai no aika monesti) olen kyllä jotain kähveltänyt, mutta palautan aina saaliin ehjänä takaisin lunnaita vastaan.

Moinen epäilys sai ilmeisesti alkunsa, kun emäntä huomasi minun ruokapakettini kyljessä reiän. Ja ison reiän. Sattumoisin kokoa ranskanbulldogin pää. Emäntä epäili, että mahtoi olla isokin "hiiri", kun sai pienessä hetkessä joka kulmaa askarreltua. Toivottavasti se ei laita niitä hiirenloukkuja... Mä sain nimittäin sellaiselta kerran turpiin, kun kurkkasin mamman eteisessä kaapin alle kissanruoan toivossa.

Mua kyllä vähän kummastuttaa, kun emäntä sanoi, että sillä meidän "hiirellä" taitaakin olla kova nälkä, isot korvat, lyttykuono ja lyhyt häntä. Ja lukeakin se varmaan osaa, kun osasi koiranruokalaatikolle mennä. No, ehkä täällä Suomessa on sitten erilaisia hiiriä, kun kotimaassani Unkarissa. Mutta mä voin kyllä melkein vannoa, etten nähny mitään hiiriä, kun sitä laatikkoa tutkin!
5 kommenttia:

 1. Meilläkin tais käydä joku lukuhiiri kylässä, kun kirjaston kirjasta oltiin nurkka nakerrettu. Minä yritin vaan napata sen hiiren kiinni siitä kirjalta, mutta tietenki sain syyt niskoilleni :( Mutta nyt se on mun ikioma kirja!
  -Pyry

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä meidän täytyy perustaa joku kerho, tyyliin "Syyttömiä, kunnes toisin todistetaan" ?

   Poista
  2. Semmonen kerho vois olla paikallaan :D

   Poista
  3. Olisin meidän koiran kanssa yksi jäsen siinä kerhossa:D Koirat on niin hauskoja, kun ne itse tietävät olevansa syyllisiä johonkin. Meillä jää harvoin mikään hieno tavara ehjäksi, jos sen jättää koiran ulottuville.
   (kurkkaathan koirablogini?)
   www.beaglemenoa.blogspot.fi

   Poista
  4. Hih, tervetuloa kerhoon vaan! :D

   Poista