maanantai 24. marraskuuta 2014

Oranssia


Oranssi tuntui olevan viikonlopun teemaväri:

Ruoka. Elämäni toinen kosketus porkkanan kanssa. Daci 1v sai aikoinaan porkkanan pureskeltavaksi. Oranssi juures ei vakuuttanut, joten silppusin porkkanan keittiön lattialle palaakaan syömättä. Ja nyt ne kehtasivat raastaa semmoista mun nappulan sekaan. Nyrpistelin aluksi, syljeskelin ja pyörittelin raastetta suussa, mutta meni se lopulta alas. Täytyy myöntää, että oli se ihan syötävää, vaikkei se silloin pienenä yhtään maistunutkaan.


Kepit. Oranssit aurauskepit olivat ilmestyneet tienvarteen. Uusia viestipaaluja, voi jättää terveisiä muille kulmakunnan kundeille. Roope ja muut, olkaahan tarkkana! Välillä mä löydän viime vuotisia, poikkimenneitä kepakkoja, joista näkyy vain muutama sentti. Mä nostan ne maasta niinku porkkanat ja kuljetan ylpeänä kotiin ja roskiin.

Vaatteet. Viikonloppuisin on kiva tehdä pitkiä metsäretkiä.Vielä mukavammaksi asian teki perjantain ja lauantain aikana maahan satanut puhdas lumi, joka on jo tänään lähes kadonnut. Metsään lähtiessä täytyy vaan muistaa laittaa oranssia päälle, kun hirvimiehet liikuskelee. Toiset aina vitsailee, että onkohan mussa puolet hirvikoiraa, kun oon niin kovin jälkien perään. Mahtaisikohan ne hirvimiehet huolia bulldoggipoikaa mukaan? Voisin mä ainakin olla makkaravahtina nuotiolla.

3 kommenttia:

 1. Porkkanaa - ei ole Alvarinkaan ykkösvaihtoehto/suosikki vihannesympyrästä, mutta menee alas pieninä annoksina. Hyvä Daci... Kolmannella kerralla maistuu jo herkulliselta.

  Upea kuvasarja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kohtalotoveri! Mulla on sen leikkauksen jälkeen ollut hirmuinen nälkä ja nuo keksivät antaa jotain kevyttä lisuketta vatsantäytteeksi. Ei se porkkanan ihan vielä vakuuta, mutta menettelee...

   Kiitos!

   Poista
 2. Kyllä vain - poikkeuksena porkkanat, jotka ovat hautuneet esimerkiksi uunissa padassa neljä tuntia lihan kanssa. Maistuu ;-D

  Eikä siinä porkkanat haittaa, kunhan saa olla terve. Hyvä, että toipuminen on sujunut ilman ongelmia.

  VastaaPoista