lauantai 4. huhtikuuta 2015

Heipat hammaspeikoille ja haasteNyt kun ikää on kertynyt jo viisi vuotta, huomasi emäntä, että hampaisiinkin on alkanut kertyä pikkuisen hammaskiveä. Tähän mennessä hampaita on harjattu aika vähän, enemmän on keskitytty erilasiin hammasharjaluihin ja Plaque Off: in käyttöön, koska hampaiden pinnalla ei ole aikaisemmin erityisemmin näkynyt keltaista röhnää.

Emännän mielestä oli nyt aika tarttua aseisiin, kauppakassista paljaistui paketti hampaidenhoitotuotteita: pari erilaista harjaa ja tahna... Yh... tahnaa... Sopivasti eilen kuului tv:sta mainos, että "huhtikuu on hampaidenhoitokuukausi.." Voi kurjuuksien kurjuus.


Pääsiäisen pyhät aion käyttää hyödyksi ja retkeillä ahkerasti. Tänään reissattiin jo semmoisilla mailla, missä en ollukaan ennen tassutellut. Kuuluivat vielä kuulemma Draculan valtakunnan maihin. Siellä metsän siimeksissä oli vielä melkeen täystalvi, niin paljon lunta, että pyörin itseni niin märäksi, että jouduin isin farmarin takakontissa matkaamaan kotiin. Tultiin maisemareittiä takaisin ja illalla kyllä maistui uni.
 

Seuraavaksi parit kuvat Paikka ja hyppy- blogin Vuodenaika- haasteeseen. En osannut valita laittaisinko mv- vai värikuvia, joten tuli sitten valittua tasaverran molempia. Yksi kuva per vuodenaika, tässä ne tulee:


Kevät
Kesä
Syksy
TalviEi kommentteja:

Lähetä kommentti