lauantai 18. heinäkuuta 2015

Naps ja kops


Maanantainan lähdin emännän kanssa tallustamaan kohti rypsipeltoa. Matkalla kävi kuitenkin pikkuinen onnettomuus: emännän kamerasta kuului "naps" ja sitten "kops". Kamera putosi hiekkatielle. Se oli hihna, joka sanoi "naps".

Metallilenkki hihnasta petti ja emäntä sanoi jotain sellaista, mitä ei tänne voi kirjoittaa... Runko ja tele säilyivät kuitenkin molemmat ehjinä. Kolahduksesta muistuttavat enää muutama naarmu rungon oikeassa yläkulmassa, onneksi ei Canon ottanut pienestä pudotuksesta nokkiinsa ja putkikin säilyi vahingoittumana.3 kommenttia:

 1. Daci kysyisitkö siltä emännältäsi, että millanen sen kamerakalusto on ja millä se kuvasta (sinusta) muokkaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän postauksen kuvat on kaikki otettu 7d + 70-200 4L, jotka hihnassa roikkuivat myös, kun se hajosi. Toisena sillä on Sigman 50mm 1.4. Välillä se kaipailisi vielä kolmanneksi jotain vähän laajempaa. Sit on vielä käsisalama ja siihen jotain härpäkettä, tunnustan, et sen langattomii laukasimii vähän maistelin. Ja paljastuin, ku siihen jäi pari hampaanjälkeä...

   Mut semmonen olis sen kameralaukun sisältö. Vanha uskollinen 1000d ja Sigman 18-250 ovat jääneet toisen emännän käyttöön. Toisessa laukussa sillä on pari filmiaikaista kameraa, mutta niitä filmejä se ei oo kauheasti skannaillut koneelle, vedostanu paperille vaan. :)

   Kuvia se kuulemma pyörittelee Photarin CS6:lla.

   Poista
 2. Daci kysyisitkö siltä emännältäsi, että millanen sen kamerakalusto on ja millä se kuvasta (sinusta) muokkaa? ;)

  VastaaPoista