lauantai 19. syyskuuta 2015

Liebster Award
Kiitokset Army of Two- blogin Senni-Saritalle Liebster Awardista!

"Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle."


Liebster Awardin säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä blogaajaa ja linkitä hänen bloginsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Libster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.Saamani kysymykset:

1. Mikä on parasta koiran omistamisessa? Koira on oikea hyvänmielentuoja, personal trainer ja ennen kaikkea hyvä kaveri. Koiran myötä olen myös tutustunut moneen ihmiseen, joita tuskin olisin muuten tavannut.

2. Mitkä ovat koirasi parhaat ja huonommat puolet? Reipas, iloinen ja näppäränkokoinen touhottaja. Välillä vähän liiankin jäärä...

3. Jos nyt olisit ottamassa ensimmäistä koiraasi, päätyisitkö samaan rotuun? Miksi? Luultavasti, rotu on vienyt mennessään. Ranskanbulldogin lisäksi löytyy kyllä muutama muukin rotu, joista kovasti pidän ja joita harkitsisin myös vahvasti.

4. Kuinka paljon ulkoilet koirasi kanssa päivittäin? Tavoitteena on, että vähintään pari tuntia päivässä. Jonain hirveinä myrskypäivinä voidaan huilia ja ulkoillaan vähempi, kun joskus taas vierehtää yhdelläkin lenkillä jo tuo reilut pari tuntia. Eli vähän vaihtelee, mutta pyritään tohon väh. 2 tuntia per päivä.

5. Mitkä ovat olleet suurimmat haasteesi koirasi kanssa? Ensimmäisen oman koiran kanssa kaikki on ollut "uutta ja ihmeellistä".

6. Mikä on ollut suurin saavutuksesi koirasi kanssa? Hmm, me ei oikeen kilpailla missään lajissa, niin tähän on vähän hankalaa keksiä mitään...

7. Oliko sinulla kokemusta kyseisestä rodusta, ennen kuin otit koirasi? Tämä on ensimmäinen ranskanbulldoggimme. Rodusta tiesimme kyllä jo kauan ennen kuin ajattelimme edes koiran hankkimista. Ensimmäisen kerran "törmäsimme" siskoni kanssa rotuun jo lapsina.

8. Millaiselle ihmiselle suosittelisit koirasi rotua? Määrätietoiselle omistajalle, jolla riittää aikaa ja intoa touhuta koiran kanssa. Ranskis ei ole mikään sohvaperuna ja se haluaa olla omistajansa mukana.

9. Onko koirassasi jotain mitä haluaisit siinä muuttaa? Jääräpäisyyttä löytyy (bulldoggi isolla B:llä ja sinnikäs, niin kuin kuuluukin), mutta joskus vähempikin riittäisi.

10. Mitä koirasi syö? Pääasiassa nappulaa, tällä hetkellä kotoa löytyy Orijenia ja Lukullusta. Välillä vaihdellaan merkkiä ja makua. Joskus sekaan saa lihaa tai märkäruokaa.

11. Onko koirallasi ollut terveydellisiä ongelmia? Mitä? Noin vuosi sitten piti kastroida lisäkiveksen muutosten takia ja yks varpaanväli ottaa silloin tällöin nokkiinsa kurakeleillä, mutta sen kanssa pärjätään ihan kevyellä kotihoidolla. Muuten on selvitty lähinnä rokotuskäynneillä.


---------------------------------------------------------------

Koska niin moni, jonka ajattelin haastaa, on ihan viikkojen tai kuukauden sisään tehnyt jo haasteen, niin jätän 11 blogia linkkaamatta. Jätän tähän kuitenkin 11 kysymystä, jotka saa napata, jos haaste kiinnostaa.

Kysymykset:
1. Mikä sai sinut bloggaamaan?
2. Hyvän blogin tuntomerkit?
3. Miten keksit nimen blogillesi?
4. Seuraatko monen tyylisiä blogeja vai vain tietyn aiheisia?
5. Hauskin moka tai kommellus, johon olet koirasi kanssa joutunut?
6. Tarina(t) lemmikki(e)si nim(i)en takaa?
7. Mistä varusteista et luopuisi mistään hinnasta?
8. Millainen on koirasi arkipäivä?
9. Harrastatko jotain lajia? Miksi juuri sitä?
10. Onko joki laji, jota haluaisit ehdottomasti päästä kokeilemaan, mutta et ole jostain syystä päässyt tai uskaltautunut?
11. Kuvaile koiraasi neljällä sanalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti