tiistai 8. syyskuuta 2015

Syyskuun kuulumisia


Vaihtelun vuoksi suuntasimme ulkoilemaan hieman kotinurkkia kauemmas. Emäntä esitti ensin paikallista pururataa ja sieltä lähtevää metsäteiden lenkkiä. Toiseksi vaihtoehdoksi nousi Iso-Valkeen kierros. Muisteltiin hetki viime kertaista reissua Ämyrin metsiin: kovin oli kuraista metsäkoneiden jäljiltä, eivätkä viime päivien (tai koko kesän) sateet ole suoneet mahdollisuutta kuivumiselle. Kisa käytiin siis metsäkoneiden myllertämien teiden ja järvimaiseman välillä, äänet 2-0 järvimaisemalle. Valkeelle siis!


Mukavasti vierähti muutama tunti ja löytyi niitä sinisiä metsän namejakin maiskuteltaviksi. Sadekin alkoi vasta kotipihassa ja sateinen ilta meni torkkuessa.

Seuraavana päivänä jouduin pesulle jo toisen kerran tänä kesänä. Löysin lenkillä jotain ihanaa, mikä ei muiden mielestä ollutkaan niin ihanaa... Suoraa suihkuun ja valjaat pesuvatiin. Harmahtava aine x huuhdeltiin saippuan kera pois ja löyhkä mansikantuoksuksi. Supermiehekästä... Emäntä sanoi, että pääsisin huomattavasti vähemmällä, jos en pyörisi joka paikassa. Ei se kylpyuhka vaan muistu mieleen, kun löytyy jotain kivaa töhnää.

Onneksi haihtui yön aikana mansikantuoksut ja kehtasin lähteä seuraavana päivänä kuskaamaan kutuille kauroja. Niitä ei kiinnostanut bullapoika, taisi ruokakuorma vetää pidemmän korren. Ei tullut mustakaan paimenta, paras haaveilla vaan siitä hirvikoiran urasta.

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Tässä olisi teille haaste, jos haluat siihen lähteä mukaan! :)

    http://neljalla-tassulla.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista