perjantai 18. joulukuuta 2015

Kohtaamisia kuusenhakureissulla


Blogin puolellekin taas vähän herätystä, kun kotiväki alkaa vihdoin tervehtyä flunssistaan. Viikonloppuna luvassa on joulukuusen hakua ja siivousta. Viikko sitten käytiin jo kuusta katselemassa ja kuusen lisäksi löytyi myös partasuinen tyttökoira. Nähtiin ylempää rinteestä, kuinka hän löysi meidän jäljet ja lopulta bongasi meidätkin. Ensin tumma neitokainen huuteli perään ja sitten alkoi seurata. Pysähdyin sitten kyselemään, että kukas neiti oikein on, mutta hän oli kovin salaperäinen ja ujo. Kerran taisi nuuhkaista ja sitten pakeni parin metrin päähään.  Hetken hän meitä seurasi, ennen kuin totteli isännän vihellyksiä kotiin. Hauska partapurri!

Emäntä sanoo, että joulukorttikuvakin pitäisi ottaa, mutta lumihankikuvista on turha haaveilla. Joulutunnelmaa täytyy nyt keksiä jostan muualta.4 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia! Meillä kanssa kaksi ranskista, joista löytyy kuvia blogissani. Minni ja Rambo toivottavat hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta <3

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Täytyy käydä kurkkaamassa teidänkin tarinoita :) Mukavaa joulua myös teille!

   Poista
 2. Se se vasta hassua oli, kun meilläkin jotain joulukorttikuvia otettiin. Susta saa tosi hienoja kuvia. Mamman mielestä oot komee poika. Sillä on kuulemma aina pieni kolo sydämessä lyttynaamasille koirille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, emännillä on monesti tommosia hassuja hömpötyksiä...

   Kiitähän mammaa kehuista!

   -Daci

   Poista